Stillingsannonse

Kommunedirektør - Trysil kommune

En av landets største turistkommuner søker deg!

Trysil kommune søker en engasjert og strategisk sterk kommunedirektør som kan lede vår kommune med stødig hånd gjennom både utfordringer og muligheter. Vi ser etter en erfaren og drivende leder som kan skape resultater gjennom godt samarbeid, innovativ tenkning og solid økonomisk styring ved å følge kommunens motto: «Stavtaket foran».

Som kommunedirektør vil du ha hovedansvar for å sikre en bærekraftig økonomi gjennom utvikling og implementering av effektive økonomistrategier, samt ta nødvendige beslutninger for å balansere stramme budsjetter med kvalitet i tjenestene. Du vil lede kommunens om lag 800 engasjerte og dyktige medarbeidere, og bidra til at vi leverer tjenester av høy kvalitet til våre innbyggere. Samtidig som du er i front for å videreutvikle kommunen som en attraktiv arbeidsplass med fokus på god ledelse, rekruttering og kompetanseutvikling. Et viktig aspekt ved rollen er å bygge sterke relasjoner mellom politikk og administrasjon, og sikre god dialog som fremmer effektive beslutningsprosesser og strategisk utvikling. Du tar en engasjert rolle i næringslivet, mens du balanserer næringsvekst med bærekraftig samfunnsutvikling. Videre vil du drive frem digitalisering og innovasjon i kommunens tjenester, med mål om å levere moderne og effektive løsninger. Du må håndtere demografiske og sosiale utfordringer ved å tilpasse tjenestene til en aldrende befolkning, samtidig som du jobber for gode oppvekstvilkår, sosial inkludering og like muligheter for alle innbyggere.

Vi ser etter deg som:

  • Har relevant høyere utdanning, gjerne innen offentlig administrasjon, økonomi eller tilsvarende
  • Har solid ledererfaring fra offentlig sektor eller tilsvarende komplekse organisasjoner, gjerne også fra det private. Erfaring fra politisk styrte organisasjoner vil være en fordel
  • Har dokumentert erfaring med god økonomistyring og strategisk ledelse samt fra ledelse av endring- og utviklingsprosesser
  • Er en dyktig kommunikator og relasjonsbygger, med evne til å inspirere, og å bygge, lede og utvikle team
  • Har erfaring med digitalisering og teknologiske omstillinger
  • Samarbeids- og dialog-orientert, god til å involvere og forankre
  • Er løsningsorientert, beslutningsdyktig og har stor gjennomføringsevne

Personlig egnethet vil bli vektlagt

Vi tilbyr:

  • En unik mulighet til å lede og utvikle en av Norges mest spennende kommuner
  • Et dynamisk arbeidsmiljø med dyktige og engasjerte medarbeidere
  • Konkurransedyktige betingelser og gode muligheter for personlig og faglig utvikling

For nærmere informasjon og dialog om denne enestående muligheten ta gjerne kontakt med våre rådgivere Per Inge Hjertaker/Trond Sandvik hos Headvisor, tlf. 91729682/95055233. Ordfører Turid Backe-Viken kan også kontaktes på tlf. 99280071.

Trysil kommune – natur, næring, trivsel

Søkerlister med opplysninger om navn, alder, stilling eller yrkestittel og bosted- eller arbeidskommune for hver søker er offentlig i hht Offentlighetsloven. Det kan gjøres unntak dersom søker anmoder om dette og grunngir dette i søknaden. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søkeren varsles om dette.

Trysil kommune, beliggende i Innlandet fylke, er en av Norges største kommuner i areal, med over 3,000 kvadratkilometer preget av vakker natur og rike friluftsmuligheter. Kommunen har en befolkning på rundt 6500 innbyggere, 7000 fritidsboliger og er Norges største vintersportssted. Et stort antall besøkende, deriblant 1.2 millioner kommersielle gjestedøgn, viser kommunens attraktivitet for turister, som kommer for å nyte alt fra ski og snowboard om vinteren til sykling, fiske, og vandring om sommeren. Med en stor-flyplass bare 30 minutter unna har vi også mange internasjonale gjester.

Historisk sett har Trysil vært en viktig jord- og skogbrukskommune, noe som fortsatt preger lokalsamfunnet. Kommunen har sterke tradisjoner innenfor treindustri og har også utviklet seg som en ledende destinasjon for naturbasert turisme. Trysil ligger omtrent 200 km nordøst for Oslo, med god vei- og kollektivforbindelse til både hovedstaden og Sverige. Med et moderne sentrum, gode skoler og et bredt spekter av fritidstilbud, er Trysil et attraktivt sted å bo og arbeide, med en levende kultur og et aktivt lokalmiljø som arrangerer en rekke festivaler og aktiviteter året rundt. Les mer om oss på www.trysil.kommune.no

Søknadsfrist: 6.10.2024

Sted: Trysil

SØK PÅ STILLINGEN HER

Powered by Labrador CMS